SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmaritler Kutuya..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sigara izmaritlerinin yere atılmaması için şehirin çeşitli noktalarına sigara izmarit kutuları yerleştirildi.

Malatya Belediyesi sigara izmaritlerinin yere atılmaması ve insan sağlığını olumsuz yönde etkilenmemesi için, Malatyalıların yoğun olarak kullandıkları alanlara sigara izmarit kutuları yerleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Malatya'daki temizliği en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, bu amaçlarına ulaşılabilmesi için vatandaşların da yardımcı olmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Bozkurt, "İnsanlarımızın da temizlik konusunda bilinçli olması gerekiyor. Bu amaçla; vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları, kamu kurum ve kuruluş bina önlerine, duraklara, hastane önlerine, yaya geçidi gibi birçok noktaya sigara izmarit kutuları yerleştiriyoruz. Amacımız Malatya'mızın daha temiz ve daha yaşanılabilir bir çevreye kavuşmasını sağlamak" şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız