SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir Depreminin Malatyalı Kurbanı

0
Güncellendi - 2020-11-06 01:49:39
İzmir Depreminin Malatyalı Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Torununa bakmak için eşiyle Malatya'dan İzmir'e giden ve enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 71 yaşındaki Ali Fatin Ülger, Malatya'da toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Ali Fatin Ülger ve eşi Gülsen, torunlarına bakmak için bir süre önce İzmir'e gitti. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde Yılmaz Erbek Apartmanı'nın altındaki markete alışverişe giden Ali Fatin Ülger, binanın yıkılması sonucu enkaz altında kaldı.

Arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu depremden 4 gün sonra enkaz altından çıkarılan Ali Fatin Ülger'in cenazesi, yakınları tarafından memleketi Malatya'ya getirildi.

Ülger'in cenazesi, Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi.

- Damadının tayini çıkınca torununa bakmak için gitmişler

Ali Fatin Ülger'in kardeşi Abdurrahman Çetin Ülger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyinin, asker olan damadının tayini çıkması sonrasında hem kızını yalnız bırakmamak hem de torunlarına bakmak için eşiyle yaklaşık 5-6 ay önce İzmir'e gittiğini söyledi.

Ağabeyinin markete alışverişe gittiğini, gittiği yeri de evdekilere söylediğini ifade eden Ülger, "O yüzden yerini biliyorduk. Depremden sonra ağabeyimden haber alamadık, marketin bulunduğu binanın yıkıldığını öğrenince orada beklemeye başladık. Dört gün boyunca enkazın başında bekledik. Çok acı bir tecrübe, Allah kimsenin başına vermesin." diye konuştu.

Ülger, dört gün boyunca ağabeyinden hiç bilgi alamadıklarını belirterek "Sürekli cenazeler çıkıyordu, çok üzüldük. Dört günün sonunda ağabeyimin cenazesine ulaşıldı. Cenazemizi alıp Malatya'ya getirdik. Vakit dolunca elden bir şey gelmiyor." ifadelerini kullandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Melita44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun amca oğlu. Ülger ailesinin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Çok değerli bir insandı,Nur içinde olsun,Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Allah C.C. rahmet eylesin, yakını Kadir beye ve tüm ailesine başsağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (3 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun.Rabbim rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ HANBAY (3 yıl önce)
    Kardeşimize CENABIHAK rahmet eylesin kabrini cennet bahçesi eylesin INŞAALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERCAN (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok iyi insandı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Candemir (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin... Saygıdeğer bir insandı.. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.. Hikmet Candemir.
    0
    0
    Yanıtla