SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir Fuara Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:50
İzmir Fuara Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin ilk ve en büyük uluslararası organizasyonu İzmir Enternasyonal Fuarı 2014 yılında 83’üncü yaşını kutluyor. 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilecek İzmir Enternasyonal Fuarı için stant kurulumlarına başlandı. 

Öte yandan fuara ilişkin hazırlık çalışmalarına Kültürpark genelinde devam ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinin işbirliğiyle sürdürülen temizlik ve altyapı çalışmaları kapsamında ağaçlar budanıyor, heykel, havuz ve bahçe mobilyalarının temizliği yapılıyor, stand kurulacak alanlardaki alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor.

Partner ülkenin Mauritius, odak ülkenin Hindistan, onur konuğu illerin Diyarbakır ve Malatya, temasının Lojistik olduğu 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sadece uluslararası katılım holü yurt dışı katılımcı firmalardan gelen talep doğrultusunda 29 Ağustos - 2 Eylül 2014 tarihlerinde beş gün açık kalacak. Diğer tüm etkinlikler 10 gün boyunca devam edecek. İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Fuara girişlerde yine kentkart kullanılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 - 23.00 olarak gerçekleşecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız