SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir- Malatya Uçak Seferi

A- A+ PAYLAŞ

İZair Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ile Malatya arasındaki seferlerin 20 Şubat Salı günü başlayacağını açıkladı.

 

Demirtaş, İzmir ile Malatya arasında karşılıklı olarak haftanın iki günü sefer gerçekleştirileceğini belirterek, "Salı ve Perşembe günleri karşılıklı seferlerimiz olacak. İzmir ile Malatya arasındaki ilk uçak seferlerini başlatan şirket olmanın mutluluğunu ve gurunu yaşıyoruz" dedi. Demirtaş, ayrıca İzmir - Diyarbakır, İzmir - Samsun ve Adana - Antalya seferlerinin sayısının da arttırıldığını söyledi.

 

İzmir'i Anadolu ve İstanbul'a bağlayan İZair, şimdi de Türkiye'nin batısındaki İzmir ile doğusundaki Malatya'yı birbirine bağlıyor. İZair Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, daha önce Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerindeki Mardin, Diyarbakır ve Gaziantep ve Erzurum ile İzmir' arasında karşılıklı seferler başlattıklarını hatırlatarak, "Bu kentler ile İzmir arasında uçak seferlerinden önce yolculuk yapmak tam eziyetti.

 

Türkiye'nin doğusu ile batısı arasında otobüs ile bir günü aşan bu yolculuklar İZair seferleri sayesinde 1-2 saate indi" dedi. Şimdi bu kentlere Malatya'yı eklediklerini ifade eden Demirtaş, "İzmir'den Malatya'ya salı günleri saat 10.50'de, Perşembe günleri ise 13.00'de sefer yapacağız. Malatya'dan ise yine Salı günleri saat 13.00'de, Perşembe günleri ise saat 22.40'da seferlerimiz olacak. Diğer seferlerimiz gibi Pegasus Havayolları ile ortak gerçekleştirdiğimiz Malatya - İzmir seferlerimiz 20 Şubat Salı günü başlıyor" dedi.

 

MALATYA, 16 'INCI KENT OLDU

 

Malatya'nın Doğu Anadolu Bölgesi'nde son yıllarda sanayileşme ve ekonomi açısından hızlı büyüyen kentlerinden olduğunu kaydeden Demirtaş, "İki kent arasında işbirliği, ortaklık yapılabilecek çok konu ve alan var. Diğer yandan İzmir'de yaşayan ciddi sayıda Malatyalı dostumuz da seferlerin başlamasını istiyordu. İlklerin öncüsü bir şirket olarak, İzmir ile Malatya arasında ilk uçak seferleri başlatmanın mutluluğunu ve gurunu yaşıyoruz" diye konuştu. Malatya'nın İzmir ile karşılıklı sefer düzenlenen 16'ıncı kent olduğunu kaydeden Demirtaş, ayrıca uçuş sayılarının ve uçuş noktalarının arttığını, haftada 134 sefer ile Türkiye'nin batısı ile doğusunu, kuzeyi ile güneyini birbirine bağladıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız