SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir Uçak Seferi Başladı

A- A+ PAYLAŞ

İz- Air firmasının İzmir- Malatya karşılıklı uçak seferleri başladı. İzmir’deki törenin ardından Malatyaspor kafilesinin de aralarında yeraldığı 134 yolcuyla ilk sefer gerçekleştirildi. Uçak Malatya'dan İzmir'e ise 90 yolcuyla gitti.

İZMİR’DE TÖREN..
İz- Air firmasının; 20 Şubat’tan itibaren haftanın Salı ve Perşembe günleri İzmir- Malatya arasında karşılıklı direkt uçak seferlerini başlatması nedeniyle, firmanın İzmir’deki genel müdürlüğünde bir tören yapıldı. Törene Altay maçı için İzmir’e giden Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “"Malatya'nın meşhur kayısısı yıllardır İzmir'de işlenmekte. Kayısı, yolda kamyonla gelirken kokusunu, niteliğini kaybedebiliyordu. Şimdi, 1 saat sürecek uçak seferleriyle kayısı, niteliğini
kaybetmeden İzmir'de olacak"dedi.

Törende, geçtiğimiz günlerde İzmir’de hizmete giren Malatya Müteşebbis İşadamları Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdulvahap Yıldırım da konuştu. Bu hizmetin iki kent arasında kültürel ve ekonomik bağlantıyı artıracağını bildirdi ve daha sonra şirket yönetim kurulu başkanı Demirtaş’a bir teşekkür plaketi verdi.

Malatya Belediye Başkanı Akın da, İzmir ve çevresinde 130 bin Malatyalının yaşadığını, iki şehir arasındaki direkt uçak seferlerinin iki şehri birbirine daha da çok yaklaştıracağını ifade etti.

İLK SEFER..
Daha sonra, İzmir’den Malatya’ya ilk direkt sefer gerçekleştirildi. Aralarında Belediye Başkanı Akın ve Malatyaspor Kafilesi’nin de bulunduğu 134 yolcuyu taşıyan uçak 12.25’de Malatya Erhaç Havaalanı’na indi. Uçak Malatya’dan da saat 13.00’de 90 yolcuyla havalandı.

HAFTADA İKİ GÜN..
İz- Air firmasının Malatya Acentalığını, Pegasus firmasının da acentası olan Aksoğan Tour yapıyor.

İzmir uçak seferlerinin programı şöyle:

SALI: İzmir Kalkış 10.50, Malatya Kalkış 13.00
PERŞEMBE: İzmir Kalkış 20.20- Malatya Kalkış 22.40

İzmir- Malatya bilet ücretinin 75 YTL’den başladığı ve doluluk durumuna göre 140 YTL’ye kadar yükselebileceği belirtilirken, firma yetkilileri bilet politikalarını “Erken al, ucuz al” olarak özetlediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız