SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir Uçuşuna Öğrenci İndirimi

A- A+ PAYLAŞ

İzmir- Malatya arasında haftanın Salı ve Cumartesi günleri direkt uçak seferi gerçekleştiren özel havayolu şirketi SunExpress, üniversite öğrencileri için 7 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında geçerli yüzde 30 fiyat indirimli kampanya yapacak.

SunExpress'in 7 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği tüm iç hat uçuşlarında geçerli olacak kampanyada, öğrenci kimliklerini ibraz eden üniversiteliler mevcut bilet fiyatı üzerinden yüzde 30 indirim kazanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, SunExpress'in tüm satış kanallarından temin edilebilecek biletler için rezervasyon tarihi 7 Haziran'da sona erecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğrenciler, biletlerini SunExpress'in (0232) 444 0 797 numaralı çağrı merkezi, www.sunexpress.com.tr adresindeki web sitesi ve yaygın acenta ağından satın alabilecek. Öğrencilerin indirimli bilet alabilmek için check-in işlemi sırasında öğrenci kimlik fotokopilerini ibraz etmeleri yeterli olacak.
SunExpress halen İzmir'den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Sivas, Trabzon ve Van'a uçuş gerçekleştiriyor. Ayrıca Antalya ile Adana, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon arasında karşılıklı seferler düzenliyor.

Öğrenciler kampanyayla ilgili bilgileri, SunExpress'in Adana'da Çukurova Üniversitesi, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi, Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi, Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi ve İzmir'de Ege Üniversitesi bahar şenliklerinde kurulacak stantlarından da temin edebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız