SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir ve İzmit Birinci

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Sualtı Hokeyi 2. Lig Türkiye Şampiyonası müsabakaları Malatya'da tamamlanırken, müsabakalarda sakatlanmalar sporcuları zora soktu. Müsabakalar sonunda erkek ve bayanlarda ilk 2'ye girenler, 1. Lig'e yükseldi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait Pınarbaşı'ndaki açık yüzme havuzunda 3 gün gerçekleştirilen müsabakalara 15 erkek, 5 de bayan takımı katıldı. Müsabakalar sonunda erkeklerde İzmit Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü birinci, İzmir Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü ikinci ve Kocaeli Yarımca Spor Kulübü üçüncü oldu.

Bayanlarda ise, İzmir Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü birinci, Ankara Badim Spor Kulübü ikinci ve İzmit Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda erkek ve bayan takımlarında ilk 2'ye girenlerin Su Altı Sporları Hokeyi 1. Ligi'ne yükseldikleri belirtildi.

Zaman zaman sakatlanma ve krampların yaşandığı müsabakalarda sporcuların zon anlar yaşadığı görüldü. Sakatlanan ve ayağına kramp gören sporculara sağlık ekibi müdahale etti.

İzmit Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Ali Eyüpoğlu, aynı zamanda milli takım antrenörlüğü de yaptığını belirterek, erkeklerde birinci ve kızlarda üçüncü olarak Malatya'da başarılı olduklarını söyledi.

İzmit Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü bayan takımı kaptanı Sema Perdahlı ve İzmit Bilimsel Yüzme Eğitim Spor Kulübü erkek takım kaptanı Volkan Şanlı, başarılı olmalarını disiplinli ve azimli çalışmaya borçlu olduklarını belirttiler.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet İnkılap Obruk, güzel müsabakalar yapıldığını belirterek, su altı sporunda Türkiye ve dünya dereceleri olduğunu, bunu daha da arttıracaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız