SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İçin İzmir'de 3 Puan Çok Değerli

0
Güncellendi - 2016-09-25 02:03:57
YMS İçin İzmir'de 3 Puan Çok Değerli
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig lideri Yeni Malatyaspor, İzmir deplasmanından kayıpsız ayrılmak istiyor.

Ligde geride kalan 4 haftada 10 puan toplayan sarı kırmızılılar, ligin beşinci haftasında Pazartesi akşamı İzmir ekibi Altınordu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 3 galibiyet, 1’de beraberlik alan ve namağlup yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, sezona istediği gibi başlayamayan ve kötü gidişe dur demek isteyen Altınordu karşısında 3 puan arayacak.

Yeni Malatyaspor, şampiyonluk parolasıyla başladığı yenide sezonda ligde geride kalan 4 haftada 10 puan topladı. Sezona istediği gibi başlayamayan Altınordu ise 4 hafta sonunda 3 puan toplayabildi.

ALTINORDU GALİBİYET ALAMADI, YENİ MALATYASPOR DOLUDİZGİN

İzmir temsilcisi Altınordu oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Ligde 4 hafta sonunda 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar, Konya Anadolu Selçukluspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında da 1-0 mağlup oldu ve elendi.

Altınordu ligin ilk haftasında sahasında Giresunspor ile 2-2 berabere kalırken, ikinci hafta Göztepe’ye deplasmanda 3-2 yenildi. Üçüncü hafta sahasında Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalan İzmir ekibi, dördüncü hafta deplasmanda Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı ve henüz galibiyet yüzü göremedi.

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında ise deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor’a 1-0 yenildi ve elendi.

Yeni Malatyaspor, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet, 1’de beraberlik aldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenen sarı kırmızılılar, ikinci hafta sahasında Samsunspor’u 1-0’la geçmeyi başardı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Malatya temsilcisi, dördüncü hafta sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yendi.

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında ise sahasında Siirt ekibi Kurtalanspor’u 4-0 yenerek, kupada bir üst tura yükseldi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Haci Hasan (7 yıl önce)
    Gözler de haber görsün. Maç Altınordu ile... Hangi statda, saat kaçta, hangi gün?
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın okur bu haber bir istatistik değerlendirme haberdir. bu haberde maç günü stat ve maç saati yazmaz
    0
    0
    Yanıtla