SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de Ayakkabı Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:50
İzmir'de Ayakkabı Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

 İzmir’de yeni yılın ilk fuarı, Kültürpark alanında düzenlenecek olan “Ayakkabı Yaz” olacak. Ayakkabı sektörü yeni yıla Ayakkabı Yaz Fuarı ile merhaba diyecek. Ayakkabı sektörü 2014 yılının ilk fuarında İzmir’de buluşmaya hazırlanıyor. Ayakkabı Yaz-İzmir, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 9-12 Ocak 2014 tarihleri arasında 35’inci kez gerçekleştirilecek. 

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ),Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediyor.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Ayakkabı Yaz Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenleniyor. Dört gün sürecek fuarda, 2 no’lu holde kadın-erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergilenecek.

Vitrinlerden önce 2014 yılının kış modellerinin sergileneceği Ayakkabı Yaz Fuarı’nda, erkek-kadın, çocuk ve spor ayakkabı modelleri ile terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak.

Fuara yönelik tahsis çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “İZFAŞ olarak sektöre, kent, bölge ve ülke ekonomisine destek vermek için uğraşıyoruz. İzmir’in öncü fuarcılık şirketi olarak hedefimiz, başarılı organizasyonlara imza atmaktır. Bu fuarlar sayesinde İzmir, bu sektörlerde dünya çapında tanınan bir marka haline gelmiştir. Bölgenin, ihracat ve istihdam potansiyeli yüksek sektörlerine yönelik profesyonel ihtisas fuarlarından olan ayakkabı fuarlarını daha da büyütmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ayakkabı sektörünün İzmir ekonomisindeki önemini vurgulayan ve ayakkabı fuarının İZFAŞ’ın düzenlediği ilk sektör fuarlarından olmasının altını çizen Örs “Fuar her zaman olduğu gibi bu yıl da çeşitli ticari anlaşmalara neden olurken; 2014’ün ayakkabı yaz, modası vitrinlerden önce İzmir’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak” dedi.

Ayakkabı sektörünün yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarını geliştirmesi için alım heyeti organizasyonlarının üzerinde önemle durduklarının dile getiren Örs, sektörün hedef pazarları arasında yer alan ülkelere yönelik ziyaretçi çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız