SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de de Konuştu

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, İzmir'de partisi tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programına katılarak konuştuğu bildirildi.

Akın'ın İzmir'deki programı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu açıklama yapıldı:

"AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programı kapsamında daha önce Adıyaman, Elazığ, Mardin ve Gaziantep İlleri’nde bilgi ve deneyimlerini paylaşan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, bu kez İzmir’de düzenlenen Siyaset Akademisi’ne konuşmacı olarak katıldı.

18 Aralık Perşembe günü İzmir AK Parti İl binasında düzenlenen Siyaset Akademisi programına İzmir AKP İl ve Merkez İlçe yetkilileri ile siyasete ilgi duyan çok sayıda vatandaş katıldı.

İzmir’deki Siyaset Akademisi programına İzmir Merkez, İlçe ve Beldelerde yoğun katılım olurken, Belediye Başkanı H.Cemal Akın slaytlar eşliğinde Belediyecilik ve Malatya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Akın, Belediye Başkanları’nın parayı verimli bir şekilde kullanmayı bilmesi gerektiğini belirterek, başarının mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanmanın yanı sıra, yeni kaynaklar oluşturulmasıyla sağlanabileceğini kaydetti. Başkan Akın, “ Mevcut gelir kaynaklarını en rantabl şekilde kullanmayı ve neyi, nereye, ne kadar, harcayacağını bilmenin yanısıra, yatırım kararları alırken, gelir arttırıcı yatırımlara öncelik vermek de gerekir” dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Siyaset Akademisi programından sonra İzmir’in Kanal35 televizyon kanalına bir röportaj verdi. Başkan Akın röportajda, Malatya, kayısı ve Belediye çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız