SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de Doğanşehir Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:25
İzmir'de Doğanşehir Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Ege Bölgesi’ndeki Doğanşehirliler, ikinci kez bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl kurulan Ege Bölgesi Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği İzmir Doğanşehirliler Gecesi’nde hemşerilerini bir araya getirdi.

Ege Bölgesi’nin çeşitli il ve ilçelerinde yaşayan Malatya’nın Doğanşehirliler bir araya gelerek kültür dayanışma gecesinde doyasıya eğlendi ve birbirleriyle hasret giderdi.

Dayanışma ve Kültür Gecesi, İzmir Urla’daki Seyrü Sefa Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Geceye Malatya Müzisyen Eğitimciler ve Sanat Derneği (MESD) bünyesindeki Malatya Eyvan Ekibi, Malatya Doğanşehir Türküleri ile renk kattı. Gecenin sunumunu MESD Başkanı Mehmet Balkış yaptı.

Gecede konuklara İzmir’deki Doğanşehirli bayanların hazırladığı Doğanşehir’e has ‘Hıngel’ yemeği de ikram edildi.

Ege Bölgesi Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Akın Tufan Doğan ve Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Süleyman Bilgili tarafından yapılan konuşmalarda gurbette birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi. Geceye Doğanşehirli İzmir Beydağ İlçesi Kaymakamı Ali Cengibozan da katıldı.

Malatya eyvan ekibinin türküleri ile hasret gideren konuklar gecenin ilerleyen saatlerinde yöreye has halay ve oyunlarla doyasıya eğlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız