SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de Malatya Rüzgarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:53:59
İzmir'de Malatya Rüzgarı
A- A+ PAYLAŞ

Dünya turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 6-9 Aralık tarihleri arasındaki Travel Turkey İzmir Fuarı’nda  Malatya rüzgarı esti. Ziyaretçi akınına uğrayan Malatya standına yerli ve yabancı ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. 

İzmir CHP Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal Malatya standını ziyaret etti. İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Malatyamızı İzmir’de konuk ettiğimiz için çok mutluyuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yöresel yiyeceklerinizi çok beğendim. Artık Malatya, Travel Turkey Fuarı’nın vazgeçilmez bir ili. Her zaman sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı Malatya standını ziyaret eden konuklar ile birebir ilgilenerek, Malatya Kayısısı ve Kayısı kristali hediye ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız