SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de Yağdı, Gökçek Coştu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:50
İzmir'de Yağdı, Gökçek Coştu
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, muhalefete, İzmir’de günlük yaşamı felç eden kuvvetli sağanak yağış üzerinden yüklendi. Kentte yağışlı havanın etkisiyle yaşanan aksaklıkları fotoğraflarla twitter hesabı üzerinde paylaşan Gökçek; “Ankara’da olsa feryad-ü figan ortalığı sarardı değil mi? Yobazlık bu olsa gerek” ifadelerini kullandı.

İzmir’de gece boyunca aralıklarla devam eden kuvvetli sağanak yağış kentte neredeyse her sokak ve mahallede gölet manzaraları oluşturdu. Birçok işyeri ve ev sular altında kaldı. Trafik akışı durdu, araçlar sular altında kaldı. Tren istasyonları ve çeşitli okullarda meydana gelen su baskınlarına bir de kentte acil müdahale sağlayan birim ve şubelerin yağmurdan nasibini alması vatandaşları perişan etti.

İzmir’de yağmurlu havanın etkisini twitter hesabı üzerinden muhalefete göndermelerde bulunarak eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çeşitli yayın organlarından derlenen haber fotoğrafları ile paylaşımlarda bulundu. Gökçek, İzmir’i Venedik’e dönüştüren fotoğraflı paylaşımlarında doğal afetle altyapı yetersizliği ayrımına dikkat çekti.

İŞTE O TWİTTLER

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in twitter hesabı üzerinden anamuhalfete gönderdiği eleştiri ifadeleri:

“Sevgili CHP’liler İzmir’in bu hali için gürültü koparacak mısınız? yoksa dilinizi yutacak mısınız?”

“Sol duyulu CHP’liler doya doya seyredin...bir daha birine laf atmaya kalkmayın...bu size ders olsun."

“Ders çıkarmalısınız...şimdi size balık adam gönderelim mi derlerse kızma yok tamam mı?"

“Bu, siz CHP’lilere ders olsun...kurtarma aracınız kurtarılacak hale gelirse sizle alay ederlerse bundan.”

“Bakın aslında bu her belediyenin başına gelebilir... afat altyapı dinlemez...yağmur başka afat başkadır...”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız