SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'e 250 Milyon $'lık Yatırım

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:14
İzmir'e 250 Milyon $'lık Yatırım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, mülkiyeti belediyeye ait olan, belediye binası ile AVM arasındaki "miting alanı"na  "Mehmet Kavuk Camii" yaptırma girişimiyle son günlerde gündeme gelen, kamuya ait değerli bir alanın "bedava tahsisi" nedeniyle bu girişimleri tartışma konusu olan Malatyalı Kavuk ailesinin, İzmir'de 250 milyon dolar yatırım yapacağı AVM ve Rezidans Projesi'nin temelinin bu yıl atılacağı bildirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı, MalatyaPark AVM ortağı ve işadamı Mehmet Kavuk ile oğullarının yönetiminde bulunan, büyük çapta yatırımlarını ise İzmir'de gerçekleştiren "Kavuklar"ın, İzmir'de bu yıl yapacağı yatırıma ilişkin olarak, emlakkulisi.com'da "Kavuklar İzmir'in en büyük karma projesini hayata geçiriyor!" başlığıyla yayınlanan haber şöyle:

"Kavuklar’ın İzmir’e hayat verecek en büyük projesi; herşeyin birarada bulunabileceği en büyük karma yaşam alanına sahip ve İzmir’de birçok ilkin de simgesi olacak. Bornova Altındağ'da hayata geçirilecek olan AVM&Rezidans projesi,  çevreyolları ve Manisa- Aydın otoyollarına yakınlığı önemli bir konum avantajı sunuyor.

250 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan projenin en büyük özelliği ise alışveriş merkezi bölümündeki sosyal alanların hem açık hem de kapalı olarak kullanılabilmesi. 

İçindeki dev alışveriş merkezi ve 550 rezidansıyla İzmir’in bu en büyük özel karma projesinin temelinin ise 2013’de atılması planlanıyor. Mimari çalışmalarını Amerikalı HOK firmasının yaptığı proje 2015’de tamamlanması planlanıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız