SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'e Bir Şirket Daha

A- A+ PAYLAŞ

İzmir ile Anadolu şehirleri arasında tarifeli iç hat seferleri düzenleyen ilk hava yolu olan SunExpress, İzmir çıkışlı uçuşlarına Malatya ve Sivas'ı da ekledi, mevcut uçuşlarının sayısını artırdı.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, 25 Mart'ta başlayacak yaz sezonu için planlanan uçuşlar, Malatya'ya salı ve cumartesi, Sivas'a perşembe ve pazar günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

Yeni uçuşlarla ilgili bir açıklama yapan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, "İzmir pazarının potansiyeline yönelik tahminlerimiz tuttu. Ege'yi Anadolu'ya bağlayan direkt seferlerimizin başlamasının üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden olağanüstü taleple karşılaştık. 2006 yılında İzmir'den 310.000 üzerinde fazla yolcu taşıdık" dedi.

Schwaiger, sözlerine, "İzmirliler SunExpress'i sevdi. Yaz sezonunda toplam 4 uçakla hizmet vereceğimiz İzmir pazarında yolcu sayımızı yıl sonuna kadar 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz" diye devam etti.

SunExpress, yaz sezonunda İzmir ile Adana, Kayseri, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Trabzon, Van ve Sivas arasında tarifeli sefer düzenleyecek.

İZair firması ise, 20 Şubat'tan itibaren haftanın Salı ve Perşembe günleri, İzmir- Malatya arasında karşılıklı direkt uçak seferleri başlatmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız