SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmirli Temsilci 'Duymadı (!)' Yediği Küfürle Kaldı

0
Güncellendi - 2016-09-14 22:01:43
İzmirli Temsilci 'Duymadı (!)' Yediği Küfürle Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü Denizlispor'la deplasmanda oynadığı ve 1-1 sonuçlanan karşılaşmadan sonra, kendisine yönelik küfürlere isyan eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un tepkisine karşın, maçın İzmirli olan federasyon temsilcisi Mahmut Kayhan'ın bu küfürleri rapor etmediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçlardaki olaylarla ilgili olarak PFDK'ya cezalandırma için gönderilen raporlar TFF'nin resmi internet sitesinde "Disiplin Sevkleri" başlığıyla yayınlandı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un büyük tepkisine yolaçan küfür olayının, maçın İzmirli temsilcisi Mahmut Kayhan'ın raporunda yeralmadığı, sevkler arasında Denizli maçının olmamasıyla ortaya çıktı.

Ege Bölgesi'ndeki İzmir'den bir temsilcinin, aynı bölgedeki Denizlispor maçına federasyon temsilcisi olarak gönderilmesinin, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörüne yönelik ağır hakaretlerin cezasız kalmasına yolaçtığı öne sürüldü.

Aldığı 1 puanla TFF 1. Ligi'nde liderliğe yükselen Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, hedef olduğu, ancak maçın İzmirli temsilcisi Mahmut Kayhan'ın duymadığı (!) küfürlere büyük tepki göstermiş, şunları söylemişti:

“Dördüncü senem olacak Türkiye’de, hayatımda bu kadar küfür hiçbir yerde yemedim. Ben bunu hiç hak etmiyorum. Benim de çoluk, çocuğum var. Benim yapım hırslı, kendi takımımı gider ateşlerim, her şeye yaparım. Ama karşı takıma hiçbir zaman gidip, bir saygısızlık yapmam. Seyirciye de yapmam. Ama benim arkamda, geçen sefer ki içeride olan veya buradaki olan, hayatımda yemediğim küfürleri Denizli’de yedim. Bu olmayacak bir şeydir, yakıştıramıyorum. Kesinlikle yakıştıramıyorum. İtiraz edersiniz, teknik adam çıkar, işte seyircilerle konuşur ama ben orada mücadelemi veriyorum. Ne çoluğumuz kalıyor, ne çocuğumuz kalıyor. Yaparsınız bir hareket o zaman size karşılık verilir. Ben kendi takımımı tabi ki, ateşleyeceğim. Ben size karşı bir şey yapmıyorum ki. Bunu Denizlispor’a yakıştıramıyorum. Bu kadar köklü bir takım, UEFA’yı görmüş bir takım, olmayacak, güzel değil. Ben ona üzüldüm, tabii ki, iki puanı kaybettiğimize üzüldüm. Yoksa futbolda her şey mümkündür”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • AYDIN (7 yıl önce)
    Hadi temsilci duymadı maçın gözlemcisi ne yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    İkinci yarı maçlarında Denizli Malatya'ya gelecek.En ufak bir küfür bile maçın gözlemcisi tarafından rapor edilecek TFF disiplin kuruluda Malatya'ya ceza verecek.Sen sen ol Denizli maçında küfür etmeyelim ve Takımımızı 90 dk.Boyunca destekleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytekin (7 yıl önce)
    Adam sağırmış...Ne yapsın duyamaz tabi ki...O kadarda üstüne gitmeyin garibimin!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Bu mahmut kayhan denen yetkili demekki görevini yapmamış.Ülkemizde her maçta aşağı yukarı böyle şeyler olur.Ancak İrfan hoca ben hayatımda böyle küfür duymadım diyorsa olay çok vahim demektir.Bu adamla özellikle ilgilenilmeli.Maç yayınının olmamasını fırsat bilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Maalesef çok şaşırdık.Adam tek kelime yazmamış.Malatya da olsa hemen yazarlar.Disiplin Kurulu sevkerinde yok.
    0
    0
    Yanıtla