SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzne Giden Astsubay Kaza Kurbanı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da görevli astsubay memleketine izne giderken kaza yaptı, kendisi öldü eşi ve 2 çocuğu yaralandı. Bu arada Malatya'daki kazalarda 18 kişi yaralandı.

ASTSUBAY KAZA KURBANI..
Malatya'da görev yapan Astsubay Mevlüt Ircı (38), iznini geçirmek üzere, kullandığı 44 AK 051 plakalı otomobil ile Niğde'nin Bor ilçesine giderken Sivas-Malatya karayolu Gürün- Osmandede mevkiine geldiği sırada, karşı istikametten gelen Hayrullah Kardemir yönetimindeki 34 BT 8366 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Astsubay Ircı olay yerinde hayatını kaybederken otomobilin içerisinde bulunan eşi Hadiye Ircı (34) ile çocukları Büşra (13) ve Bertu Ircı (4) yaralandı. Yaralılar, Gürün Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KALE'DE..
Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki Kale ilçesinde meydana gelen kazada ise, Ömer Faruk K.'nın kullandığı 06 AJ 6490 plakalı otomobil ile Abdurrahman T. idaresindeki 06 FTH 80 plakalı otomobil çarpıştı. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan 06 AJ 6490 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer Faruk K. ile araç içerisindeki Adem Polat ve Recep Delen yaralandı. Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. (Fotoğraflar bu kazayla ilgili)

MALATYA'DAKİ DİĞER KAZALAR..
Yeşiltepe yolu Kömür tevzi kavşağında 60 yaşındaki M.Z.Ö. yönetimindeki otoyla giderken yol kenarında yürüyen 28 yaşındaki A.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Ankara Caddesi MAŞTİ Terminali kavşağında 29 yaşındaki M.A.K. yönetimindeki oto ile 40 yaşındaki M.A. yönetimindeki otobüs çarpıştı. M.A.K. yönetimindeki araçta bulunan 32 yaşındaki G.K., 47 yaşındaki İ.A. ve 32 yaşındaki E.A.’nın yaralandıkları bildirildi.

Çukurdere Mahallesi Koyunoğlu Caddesi’nde 24 yaşındaki S.K. yönetimindeki otoyla 7 yaşındaki M.D. adlı çocuğa çarptı. Yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı, ailesi şikayetçi olmadı.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde H.Ş. yönetimindeki 44 M 0165 plakalı minibüs ile S.K. yönetimindeki 34 AZ 0885 plakalı oto çarpıştı. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki L.Y. yaralandı.

Battalgazi Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde E.S. yönetimindeki 44 KL 376 plakalı oto ile giderken aniden yola çıkan 5 yaşındaki E.G.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 4 yaşındaki M.E.Y.’nin oyun oynarken koşarak park halinde olan 55 yaşındaki R.P.’ye ait 34 YN 4137 plakalı otoya kafasını çarpıp yaralandı.

Turgut Temelli Caddesi girişinde bayan sürücü E.K. yönetimindeki 34 TH 0993 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 24 yaşındaki S.D. adlı bayana çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Malatya’dan Sivas yönüne gitmekte olan C.B. yönetimindeki 44..405 plakalı kamyon, Hasançelebi beldesi Köyüstü mevkiindeki virajda freninin patlaması sonucu şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Arapgir- Malatya karayolu Keban yol ayrımı 8. kilometrede M.Y. yönetimindeki 44..700 plakalı kamyon ile Malatya yönüne gelirken Taşyarma mevkiinde önüne çıkan sürüye çarpmamak için frene basınca araç mıcırlı zeminde kaydı ve devrildi. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Arguvan- İsaköy yolunda N.S. yönetimindeki 34..0971 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken virajlı ve mıcırlı bölümde A.K. yönetimindeki 44..640 plakalı otomobille çarpıştı. Her iki sürücü yaralandı.

Darende- Elbistan yolunun 22. kilometresinde L.K. yönetimindeki 46..0991 plakalı otomobille giderken Yeniköy mevkiinde aşırı hız ve alkolun etkisiyle karşı yönden gelen S.Ö. yönetimindeki 01…621 plakalı otoya çarptı. Araçlar hasar gördü.

Malatya- Kayseri yolu 52. kilometre Kürecik mevkiinde Ş.B. yönetimindeki 11..KG plakalı minibüs ile Malatya yönüne gelirken, aşırı hız, yağışlı hava ve kaygan yol yüzünden şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Hekimhan’dan Sarıkız Köyü yönüne gitmekte olan A.C. yönetimindeki 44..446 plakalı minibüs köy civarında hızlı girdiği virajda devrildi ve sürücünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız