SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzne Gitti, Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Bursa'da, özlediği ailesinin yanına gelen bir asker, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince elektrik direğine çarparak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde vatani görevini yaptığı Malatya'dan özlediği ailesinin yanına gelen 20 yaşındaki Ersin Kapı, dün arkadaşı Fatih Aydın (20) ile birlikte 16 EE 028 plakalı otomobiliyle gezmeye çıktı. 7 aylık asker olan Kapı, saat 19.45 sıralarında, Çamlıca Mahallesi, Orhaneli yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma, ardından da elektrik direğine çarptı. Ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Araçta bulunan Fatih Aydın (20), ölen arkadaşını kaza geçirmeden önce başını öne eğdiği için uyardığını söyledi. 1988'e 2 tertip olan ve 23 Mayıs tarihinde askere giden Ersin Kapı'nın ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız