SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzne Kaçırdığı Kızla Gelince..

A- A+ PAYLAŞ

23 yaşındaki genç askerden izine, kaçırdığı kızla geldi.. Nikah kıyıldı ama kızın ailesi tehdit gönderdi.. Öte yandan, savcılığa başvuran bir başka şahıs ise, kendisini aldatan eşini babasının evine gönderdiğini, eşinin babasının ise eşiyle beraber olan kişiyi öldürmediği için kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

ASKERDEN İZNE GELİRKEN..
Kırçuval Mahallesi’nde oturan M.Y. adlı şahıs, polise başvurarak, asker olan 23 yaşındaki oğlu İ.Y.’nin 15 gün önce izne gelirken, Batman doğumlu 20 yaşındaki H.Y. adlı kızı evlenmek üzere kaçırdığını, bu durumu görünce kızın ailesine haber verdiğini, kızın ailesinin Malatya’ya geldiğini, kendilerini misafir ettiğini, ailenin kızlarını teslim etmelerini istediklerini, kızın gitmek istemediğini belirtmesi üzerine bir süre sonra, oğlu ile kızı Yazıhan’a göndererek burada resmi nikah yaptırdığını bildirdi. M.Y., daha sonra kızın ailesini arayıp, resmi nikah yaptırdığını, 29 Eylül günü de düğün olacağını bildirip davet ettiğini, kızın babası H.Y.’nin, kızını teslim etmediği takdirde düğünü basacağını ve olacaklardan sorumlu olmayacağını, kızını teslim ederse “ucuz kurtulacağını” telefonda kendisine bildirip tehdit savurduğunu öne sürdü ve şikayetçi oldu. İfadesi alınan H.Y. adlı kız da, İ.Y.’ye kendi isteği ile kaçtığını belirtirken, polis kızın babası H.Y. hakkında soruşturmayı sürdürüyor.

“O ADAMI NİYE ÖLDÜRMEDİN?..”
Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 33 yaşındaki Y.Ö. adlı şahıs, eşinin kendisini aldattığını, bu nedenle eşini babasının yanına gönderdiğini, daha sonra eşinin babası olan A.E. adlı şahsın kendisini arayarak, “Beraber olduğu adamı neden öldürmüyorsun. Sen nasıl erkeksin. Seni öldüreceğim..” diye tehdit ettiğini öne sürdü. İfadesi alınan A.E. ise, damadının yaklaşık 15 gün önce kızını evine getirip bıraktığını, o günden sonra damadını hiç görmediğini, suçlamaları kabul etmediğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız