SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzol Aşireti'nden Tepki

0
Güncellendi - 2016-09-29 18:24:03
İzol Aşireti'nden Tepki
A- A+ PAYLAŞ

İzol Aşireti'nin ileri gelenlerinden Abdullah Yalçın, Kürt aşiret liderleriyle ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Adıyaman, Malatya, Siirt, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da aşiret mensuplarının bulunduğu İzol Aşireti önderlerinden Abdullah Yalçın, aşiret liderleriyle ilgili ortaya atılan iddiayı kesin dille yalanladı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ki aşiret liderleri ile yabancı istihbarat birimlerinin görüştüğü ve devlete karşı ayaklanma girişimi olacağı yönündeki iddialar yalanlanıyor.

İzol Aşireti’nin ileri gelenlerinden Abdullah Yalçın, bölgedeki aşiret liderlerinin devletine bağlı olduğunu, para ile satın alınamayacağını ve devleti için ölmeye hazır olduklarını kaydetti.

Abdullah Yalçın, “Emekli albayın, aşiret reislerine para dağıtıldığı ve aşiretlerin isyan çıkaracakları iddiaları külliyen yalandır. Bugün Adıyaman’da ve Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaşayan İzol Aşireti mensuplarına ne böyle bir teklif gelmiştir, ne böyle bir teklif yapabilirler. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz. Biz çevre illerdeki bazı aşiret liderleriyle de bu konuyla ilgili görüşmelerimiz oldu asla ve asla böyle bir şey söz konusu değildir. Biz vatanımız için canımızı veririz fakat asla para için vatanımızı satmayız. Bizim hükümetimiz, devletimiz nerdeyse biz sonuna kadar her zaman yanındayız” dedi.

Yalçın açıklamasında, “Bu fitne fesadı çıkaranlar ya paralel devlettir, ya da PKK’ların işidir. Ama bunların üzerinde daha üst akıllar var. Bugün ABD’nin, Almanya’nın, Fransa’nın, İngiltere’nin ve İsrail’in dünya üzerindeki ülkeler üzerinde oyun oynayacağı en son ülke Türkiye’dir. Allah’ın izniyle bütün dünyayı hizaya getirebilirler ama Türkiye’yi asla hizaya getiremezler. 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimine karşı halkın, milletin neler yapacağını tüm dünya çok iyi gördü. Türkiye üzerine oynanacak en kötü oyundu onlar darbe yapalım derken millet kendilerine iyi bir darbe indirdi.

Allah’ın izniyle 2021 yılında dünyanın lideri eski Osmanlı İmparatorluğunun torunları yeni Türkiye’yi kuracaklar. Hiç kimsenin korkusu olmasın. Rabbim bize bir can vermiş, ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz. Biz tür şeylerden kaçacak değiliz, biz evimizin önünde namusumuz için gözümüzü kırpmadan ölürüz. O nedenle hiç kimse bir hesap içerisine girmesin” ifadelerini kullandı.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız