SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzollu Vakfı'ndan Başarılı Öğrencilere Ödül..

A- A+ PAYLAŞ

İzollu (Kale ilçesi) Kültür, Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından, 2004-2005 eğitim öğretim yılında ilk üç dereceye giren Kale Lisesi öğrencilerine çeşitli ödüller verildi.

Kale Lisesi’ni birincilikle bitiren Necip Kayaduman’a 150, ikincilikle mezun olan Pınar Akbay’a 125 ve 3. Harun Akbalık’a 100 milyon lira para ödülü verildi. Ayrıca üç öğrenciye Kültür ve İl Turizm Müdürlüğü’nce hazırlanan eserlerden oluşan 1 kitap seti hediye edildi.

Vakıf adına öğrencilere ödülleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Kaleli Derviş Özbay dağıttı. Özbay öğrencileri kutladıktan sonra yaptığı konuşmada “Vakfımız 1995 yılında kurulmuş olup, Kale Lisesi’nden mezun ve üniversiteyi kazanan öğrencilere aylık 75 milyon lira burs vermektedir. Ayrıca Kaleli olup liselerden mezun olan fakir öğrenciler vakıf tarafından tespit edilip, onlara burs verilmek suretiyle yardımcı olunmaktadır. Her eğitim öğretim yılının başında Kale’deki bütün öğrencilerimize vakfımız tarafından kırtasiye yardımı yapılmaktadır. Öğretim yılının sonunda ilk üçe giren öğrencilerimize ayrıca ödüller veriyoruz” dedi.

Özbay, vakfın ilçeyi kalkındırmak, insanlarına hizmet etmek, ahlaklı ve dürüst gençler yetiştirilmesine yardımcı olmak amaçlarını güttüğünü sözlerine ekledi.

Ödül töreninde Kültür ve Turizm Uzmanı ve Malatyaspor yöneticisi Ali Cengiz de hazır bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız