SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jahovic: "Bence Temiz Bir Goldü"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Adis Jahovic, Fenerbahçe maçında iptal edilen golde kendisinin kaleciye faul yapmadığını savunarak, "Bence temiz bir goldü" dedi.

TRT Spor'a açıklamada bulunan Jahovic, ligin 12.haftasında Malatya'da oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasında iptal edilen golle ilgili açıklamada bulundu.

Golcü futbolcu, iptal edilen gol pozisyonunda kaleci Altay'ın kendisinin üzerine geldiğini ifade ederek, "Ben kaleciyi görmedim. Öyle faul yapma gibi bir şeyimde yoktu. Kaleci havaya zıpladığında kontrolünü kaybedip, topu düşürdü. Bence temiz bir goldü" şeklinde konuştu. 

Süper Lig'de 12 karşılaşmada 9 gol kaydeden Jahovic, "Takım performansımız çok iyi. 6 maçtır yenilmiyoruz. Buda çok önemli bir performans. Son 3 maçta berabere kaldık ama kazanabileceğimiz maçlarda vardı. Çok iyi gidiyoruz, umuyorum böyle de devam ederiz. Kendi performansıma gelince; tabi 9 gol güzel ama ben bununla yetinmek istemiyorum. Daha çok çalışıp, daha çok takıma yardım etmek istiyorum. Gol krallığı noktasında bir şeyler söylemek için erken çünkü bu kategoride çok önemli ve kaliteli isimler var" ifadelerini kullandı. 

Jahovic, 'Sergen hocanın varlığı kendisine oyun olarak bir şeyler katıyor mu?' sorusuna, "Tabi ki Sergen Hoca'nın (Yalçın) burada olması bizim için çok önemli. Hücum oyuncularımızda çok iyi Gökhan Töre, Guilherme, Bifouma, Fofana'yla çok önemli bir hücum organizasyonuna sahibiz. Çalışmaya devam edeceğim ve sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyorum" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    sAyIn eDiTöR PeKi Bi BüYüK Bi KüÇüK yAzSaK oLuRmU EDİTÖR: Olmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Editör'den: Büyük harflerle yazılmış yorumlar yayınlanmamaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bu pozisyonu tekrar izleyin chabake yi iten Tolga varr Penalti bizim lehimize verilmeliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Senin yanlı Murat Şahin hocan daha iyi biliyormuş faul değil diyor inşallah bir an önce yollanırr Çaģlar 2. Hoca olsunn
    0
    0
    Yanıtla