SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jahovic: “Beşiktaş’a Sürpriz Yapmak İstiyoruz”

0
Güncellendi - 2019-12-13 12:40:56
Jahovic: “Beşiktaş’a Sürpriz Yapmak İstiyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Kuzey Makedonya asıllı golcüsü Adis Jahovic, Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, maça iyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini söyledi. 

1,91 metre boyundaki golcü futbolcu, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 14’ü lig 4’ü ise UEFA Avrupa Ligi ön elemesi olmak üzere 18 karşılaşmada forma giyen Jahovic, 12 gol kaydetti.

 Süper Lig’de şuana kadar bütün karşılaşmalarda forma giyen ve bin 260 dakika sahada kalan Jahovic, 9 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Golcü futbolcu, 10.haftada deplasmanda Kasımpaşa ağlarını havalandırdıktan sonra geride kalan 4 haftalık süreçte gol atma başarısı gösteremedi.

 Lig öncesi UEFA Avrupa Ligi'nde sarı kırmızılı takımın formasını giyen Jahovic, oynadığı 4 karşılaşmada 3 gol kaydederek, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı.

 Jahovic, Süper Lig’de geride kalan 14 hafta sonunda Yukatel Denizlispor karşılaşmasında 4, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü, İstikbal Mobilya Kayserispor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında ise 1’er gole imza attı. Adis Jahovic, şuana kadar kaydettiği 9 golün 3'ünü penaltı, 4'ünü ayakla, 2'sini ise kafayla attı.

 Konyaspor’da 47 karşılaşmada 13 gol, 1 asistlik performans sergileyen Jahovic, Göztepe formasıyla çıktığı 53 karşılaşmada 35 gol, 10 asistlik bir başarı elde etmişti.

 Jahovic, ligin 15.haftasında Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Beşiktaş ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

 Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Jahovic, “Beşiktaş ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. İyi çalıştık ve hazırlandık. İnşallah deplasmanda oynayacağımız karşılaşmayı kaybetmeyiz” dedi.

 Jahovic, Süper Lig’de 7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından 14.haftada sahalarında Demir Grup Sivasspor karşısında aldıkları mağlubiyetin moralleri bozduğunu ifade ederek, İstanbul’da Beşiktaş’a sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

 Golcü futbolcu, gol krallığı için ise henüz bir şey söylemek için erken olduğunu kaydederek, sezon sonuna kadar kıyasıya bir yarışın olacağını belirtti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Pütürge (4 yıl önce)
    Biz sana inanıyor uz Jahovic. Takıma da güveniyoruz. İyi takımımız var. Sadece biraz daha kontrollü oyanasak yeterlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (4 yıl önce)
    Yav bu adam ligde kaç gol atmış? Tam 9 gol dağılın ve cahiller
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Jahoviç kadroda sen olmazsan bu takım daha iyi sonuçlar alır. Sen takım için yararlı bir futbolcu değilsin hepten boşsun bu takıma kaliteli ayaklar lazım sende o yetenek maalesef yok güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Hiç inandırıcı gelmedi.hani eğer penaltı olursa bişeyler yapmaya çalışırım demek istedi herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Yönetim neyine güvendiği tek forvetle sezona başladı Avrupa arenasında para harcamazssan basitinden elenirsin lige kadroyu geniş tutmazssan hoşaf olursun keşke adil başkan iki forvet bir orta saha alsaydı guruplarada kalırdık gelen paraylada borcumuzu kapardık
    0
    0
    Yanıtla
  • O kapasite varmı sence adil bey de bence yok olsa şuan liderdik sivas in bizden ne fazlasi var sadece antrenörü iyi arti cok iyi forvetleri var bizde bifouma fofana gokhan tore quilherme var acik da adam cok orta saha ve forvet de hış bi kadro sol bek yok kalecin topu oyuna sokmaktan acizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Sizden taraftar olduğuna göre jahocicden de pek ala forvet olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    En buyuk surpriz beraberlik olur..cok kirilgan bir takimiz ayrica bireysel hatalarimizda fazla..gol yedik mi daha toparlanamiyoruz..bunlara hocamizin cozum bulmasi lazim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Jahovic son 6 haftadır sahada geziyoe alternatifi yok yedeği bile yok siz nasil bi rekabet hazırlayabilirsiniz ki aynı zamanda aquah inda yedeği yok ptt de bile oynayacak yeterlilikte olmayan rahman buğra murat yıldirim ahmet ildiz cehalili gibi bu ligin oyuncusu olmayan biz de çok adam var yönetim bu işi bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Son iki hafta adeta sahada yoktu umarım bu hafta kendini affettirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Oynadığın silik ağır ve ruhsuz futbollamı
    0
    0
    Yanıtla
  • Uzun (4 yıl önce)
    senin her yerin sürpriz olsa nolur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Hadi suskun kral, konuşma sırası sende..............
    0
    0
    Yanıtla