SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma 'Avcı' Peşinde!

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından Yeşilyurt, Doğanşehir ve Arguvan bölgesinde kaçak avlananlara yönelik olarak denetimler yapıldığı, birçok avcı hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Yeşilyurt’un Kozluk Köyü’nde N.D. adlı şahsın, avlanma belgesi olmadan avlanma sahası dışında av tüfeği ile avlandığının saptandığı belirtildi.

Doğanşehir ilçesi Kurucaova Kasabası Kölükkuyu Mahallesi’nde yasa dışı olarak, belgeleri olmaksızın avlandıkları gerekçesiyle M.S., T.S. ve İ.A. adlı şahıslar, vurdukları iki tavşanla yakalandılar. Şahısların tüfeklerine el konuldu.

Arguvan ilçesi Ermişli Köyü’nde silah sesi duyan jandarma devriyesi, A.P.G. adlı şahsı ruhsatsız tüfekle yabani hayvan avında yakaladı. Ayrıca aynı bölgede A.Y., R.A., S.G. adlı şahısların da kaçak avlandıkları gerekçesiyle yakalandılar.

Doğanşehir Kurucaova Kasabası Kölükkuyu mevkiinde ruhsatsız av tüfeği taşıyan İ.A., T.S., M.S. ile Söğüt Kasabası’nda yine ruhsatsız av tüfeği taşıyan C.K. ve İ.O. hakkında da yasal işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız