SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Denetimleri Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-09-13 03:15:20
Jandarma Denetimleri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma Ekipleri tarafından son 1 haftada 15 bin 472 kişinin güvenlik açısından, 5 bin 284 aracın da güvenlik ve trafik açısından denetlendiği bildirildi.

Jandarmanın, 5- 12 Eylül günleri arasında Malatya il genelindeki denetimleriyle ilgili Valilik aracılığıyla şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde, 05 – 12 Eylül 2017 tarihleri arasında;

Kaçakçılık olaylarında; Türkiye’ye yasadışı yollardan giriş yaptığı tespit edilen (1) Afganistan uyruklu şahıs yakalanarak, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

FETÖ/PDY Terör suçları kapsamında; “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan aranan (1) şüphelinin evinde yapılan aramada (49) Adet Kitap, (2) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, (2) Adet Sim Kart ele geçirilmiş, şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Asayiş olaylarında; toplam (15.472) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (20) şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından 05 – 12 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda; (5.284) araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan (230) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (68) araç trafikten men edilmiş ve (16) işçi servis aracı kontrol edilmiştir.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız