SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Her An Depremzedenin Yanında

0
Güncellendi - 2020-02-19 07:34:58
Jandarma Her An Depremzedenin Yanında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da jandarma ekipleri, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinin kırsal mahallelerinde, evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlara destek verdi.

Depremzedelere gıda, ısıtıcı ve giyecek yardımında bulunan Jandarma personeli, vatandaşlarla birebir görüşerek, istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Kadın astsubaylar, ev ziyaretlerinde yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenerek, onlara hediye verdi.

Çocuklara bot, eldiven ve mont giydiren kadın astsubaylar, birlikte kardan adam yaptı.

Çadırlarının etrafı karla kaplanan bazı depremzedelere de yardımcı olan jandarma, kar küredi.

Ekipler, kar nedeniyle yolda kalan bir sürücünün aracına zincir taktı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ufuk (4 yıl önce)
    Helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Helal olsun ..
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (4 yıl önce)
    Allah askerime,polisime,devlet ve milletime zeval vermesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Helal olsun kardeşlerimize. Bir zamanlar kadından asker mi olur diyenlere kapak olsun. Tüm güvenlik kuvvetlerimize ve o bölgede görev yapan tüm personele sabır ve dayanma gücü diler görevlerinde başarılar diler Allah'a emanet ederim. Vatandaşlarımızın yanında oldukları için devletimizin o büyük gücünü gösterdikleri için canla başla çalıştıkları için gönülden teşekkür ederim. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla