SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Hırsızı Gördü Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma ekiplerince suçüstü yakalanan 2 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada il merkezindeki hırsızlık olayları ile ilgili araştırmalar da sürdürülüyor.

KOVALAMACA SONUCU..
Edinilen bilgilere göre, Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Karapınar mevkinde 3 ayrı eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen Mehmet D. (18) ile Ercan C.'yi (33) farketti. Jandarma ve korucuların kovalamaca sonucu yakaladığı bu şahısların evlerden 3 adet hızar makinesi, 2 tane telsiz telefon ve 2 çuval da bulgur çaldıkları bildirildi. Sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanan şüphelilerden Mehmet D.'nin 7, Ercan C.'nin ise 9 sabıka kaydının bulunduğu kaydedildi. (Fotoğrafta yakalanan zanlılardan biri jandarma ve korucuların arasında)

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Başharık Mahallesi 27. Sokakta 64 yaşındaki S.K. adlı kadının evine tuvalet penceresinin korkuluk demirini sökerek giren hırsızlarca 500 YTL para, 2 banka kartı ile 1 altın yaka kaşı çalındı.

Aşağıbağlar Mahallesi Kanalboyu Caddesinde de 44 yaşındaki E.T.’ye ait işyerine demir parmaklıklı camın parmaklık olmayan üst kısmını kırarak giren hırsızlarca 1 televizyon, 2 metal kap, 6 bıçak ve 1 ayakkabı çalındığı bildirildi.

Mehmet Buyruk Caddesi Dr. Hikmet Fırat Sokağında da 54 yaşındaki B.D.’ye ait eve çocuk odasının pencere camını kırarak giren hırsızın 1 adet oto kontak anahtarı, 1 adet banka kartı ile nüfus cüzdanını çaldığı belirlendi.

Abdulgaffar Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesinde 34 yaşındaki T.G.’ye ait eve mutfak penceresini zorlayarak giren hırsızın, cep telefonu çaldığı bildirildi.

Bu olaylarla ilgili araştırma polis tarafından sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız