SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Operasyonları

0
Güncellendi - 2016-08-17 17:40:23
Jandarma Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma tarafından kaçakçılara ve FETÖ/PDY’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgilerde, 9-15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Malatya genelinde çalışma yapıldığı belirtildi. Çalışmalarda Fetullah Gülen’e ait 61 adet kitap, 7 adet yazarı belli olmayan kitap, bir adet ansiklopedi, 48 adet doküman, 13 kaset, bir adet not defteri, 5 adet cep telefonu, 2 adet av tüfeği, bir adet tablet ve bir adet laptop ele geçirildi.

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 2 FETÖ/PDY terör örgütü üyesinden 1’i tutuklandı, 1’i ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Yapılan kaçakçılık çalışmalarında ise 460 paket gümrük kaçağı sigara, bin 43 kök kenevir, bin 885 TL ve 252 dolar sahte para ele geçirildi.

Toplam 7 bin 717 kişinin sorgulamasının yapıldığı ve 54 aranan şahsın yakalandığı belirtildi.

Öte yandan, trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda ise 3 bin 423 araç kontrol edilerek, trafik kurallarına uymayan 189 araç sürücüsüne ceza kesildi, 23 araç trafikten men edildi ve 1 servis aracının da kontrolü yapıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız