SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma ve Polis Barikatları Durduramadı..

A- A+ PAYLAŞ

İki ayrı hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen 2 araç, ayrı noktalardaki Jandarma ve Polis barikatlarını geçerek kaçmaya çalıştılar. Araçlar bir süre sonra yakalandı.

İLK OLAY..
Sabaha karşı 03.40 sıralarında, Jandarma 156 İmdat telefonuna yapılan bir ihbarda, Sivas'ın Gürün ilçesinde bir hırsızlık olayına karışan mavi renkli Renault Flash marka otonun Malatya yönüne kaçtığı bildirildi.

Aracın köy ve kasaba yollarını da kullanabileceği gerekçesiyle Jandarma değişik yerlerde barikat kurdu. Söz konusu araç 04.25 sıralarında Doğanşehir ilçesi Polat Kasabası yakınlarında kurulan kontrol noktasında jandarmanın dur ihtarına uymayarak, dubalara çarptıktan sonra süratle Doğanşehir yönüne gitti. Bölgedeki jandarma ekipleri harekete geçerken, 46 F 1249 plakalı mavi renkli Flash marka otomobil Sürgü Jandarma Komutanlığı önünde durduruldu ve içerisinde bulunan 32 yaşındaki Ali E. yakalandı. Mahkemeye verilen Ali E.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

İKİNCİ OLAY..
Yazıhan ilçesinin Durucasu beldesinde oturan Mahmut Yıldırım, 156 jandarma imdat telefonunu arayarak, kayısı bahçesinde bağlı bulunan 1 adet danasının 44 KD 716 plakalı beyaz renkli bir otomobille gelen iki kişi tarafından çalındığını bildirdi. Jandarma harekete geçerken, söz konusu aracın Malatya-Sivas karayolu Sütlüce yol ayrımında trafik denetimi yapan Bölge Trafik Ekibi tarafından durdurulmak istendiği, ancak aracın durmayarak Malatya yönüne kaçtığı belirlendi. Trafik polisleri, aracın içerisinde iki şahıs ve danayı gördüklerini bildirdiler.

Aracın Malatya merkez Milli Egemenlik Caddesi'nde durdurulduğu, araç içerisinde bulunan 34 yaşındaki Suat Y. ve 30 yaşındaki Burhan I.adlı şahısların yakalandığı, danaya rastlanmazken, araçta hayvan taşındığına ilişkin delillerin bulunduğu öğrenildi. Şahısların sorgusu sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız