SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma'da 173. Yıl Kutlaması..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:03:23
Jandarma'da 173. Yıl Kutlaması..
A- A+ PAYLAŞ
 
Jandarma Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Malatya İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Malatya Valisi Ulvi Saran, 2.Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Yardımcıları Bilal Bozdemir ve Murat Çağrı Erdinç, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile daire müdürleri; sivil toplum örgütleri temsilcileri; muvazzaf ve emekli, subay ve astsubaylar katıldı.
 
Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Recep Ayas konuşma yaptı. Albay Ayas konuşmasında; “Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Jandarma Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü kutlamanın, mutluluk ve heyecanı içerisindeyim. Jandarma Genel Komutanlığı’nın tüm personeli adına bu mutlu günümüzde hepinize teşriflerinizden dolayı en derin saygı ve şükranlarımı sunarım. Başarılarla dolu 173 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bu güne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönünde hizmetleri ile ulusumuzun takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler; ulusumuzun bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da  güçlendirmek azmindeyiz.” ifadelerini kullandı. Daha sonra Malatya İl Jandarma Komutanlığı’nın çeşitli birimlerinde görevli başarılı personele başarı belge ve plaketleri Vali Saran ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Yörük tarafından verildi.
 
Jandarma Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümüne katılan yetkililer, tören alanında sergilenen araç, gereç ve silahlar hakkında bilgi aldılar. Son olarak bomba arama köpeği Mayın’ın yapmış olduğu arama etkinliğini izlediler.  Bomba arama köpeği Mayın, araçlar ve valizler içerisine yerleştirilen C4 plastik patlayıcı, uyuşturucu ve silahı buldu. 
 
Malatya Valisi Ulvi Saran,  İl Jandarma Komutanı Albay Ayas'ı kutlayarak, Malatya halkının huzur ve güvenini sağlamada gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız