SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma'dan 19 Bin 517 Sorgu

0
Güncellendi - 2017-11-22 00:39:06
Jandarma'dan 19 Bin 517 Sorgu
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde asayiş ve trafikle ilgili denetimlerini sürdürdü.

Jandarma ekiplerinin 14- 21 Kasım günleri arasında gerçekleştirdiği denetimlere ilişkin Valilik'ten şu bilgi verildi:

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde;

14-21 Kasım 2017 tarihleri arasında; Terör suçları kapsamında; icra edilen bir yol kontrol ve arama faaliyetinde;  FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan arandığı tespit edilen (1) şahsın yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Asayiş olayları ve önleyici hizmetler kapsamında icra edilen yol kontrol ve aramaları ile trafik denetimlerinde; toplam (19.517) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (32) şahıs yakalanmıştır.

Trafik timleri tarafından 14-21 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda; (8.401) araç kontrol edilmiş, trafik kurallarına uymayan (350) araç sürücüsüne ceza kesilmiş, (88) araç trafikten men edilmiş,(56) okul servis aracı ve (35) işçi servis aracı kontrol edilmiştir.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız