SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Okul Servisi Denetimi

0
Güncellendi - 2018-10-11 01:12:17
Jandarmadan Okul Servisi Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri okul çevrelerinde Huzur ve Güven Uygulaması yaptı.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, jandarma ekipleri tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul servis araçlarının denetimi ile okul çevrelerinde Huzur ve Güven Uygulaması yapıldı.

Okul servislerini denetleyen ekipler, Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında okul çevrelerinde uyuşturucu madde satışına engel olunması amacıyla okul, yurt ve kurs binalarının çevresinde bulunan market, büfe ve seyyar satıcıları da denetledi.

Denetimlerde, bin 517 kişinin Genel Bilgi Taraması yapıldı, 225 servis aracı le 376 araç kontrol edildi, 12 araca 2 bin 182 liralık para cezası kesildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız