SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Silah Operasyonları...

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından yapılan aramalarda ruhsatsız 1 piyade tüfeği, 3 tabanca ele geçirilirken, 4 şahısın gözaltına alındıkları bildirildi.

HEKİMHAN'DA..
Hekimhan ilçesinin Karaçayır Köyü'nde oturan ve ilçe sınırları dahilinde çalıştığı akaryakıt istasyonuna gelen bazı kamyonlardan kaçak silah satın alıp başkalarına sattığı öne sürülen Ömer A.'nın evinde arama yapıldı. Aramada 1 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 79 mermi, 1 otomatik av tüfeği ve 38 fişek ele geçirildi. 35 yaşındaki zanlı gözaltına alındı.

DOĞANŞEHİR'DE..
Doğanşehir ilçesi Kurucaova Kasabası Kasımlar Mahallesi'nde oturan 41 yaşındaki Şerif B.adlı şahsın evinde silah bulundurduğu istihbaratı üzerine bu şahsın evinde de mahkeme kararıyla arama yapıldı. Aramada, ruhsatsız 1 adet 7.7 mm. çapında İngiliz Piyade Tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında yasal işleme başlandı.

Aynı yerde oturan 33 yaşındaki Molla B.adlı şahsın evindeki aramada da 1 adet ruhsatsız 7.65 çaplı tabanca ile 24 adet mermi bulunurken, bu şahsın da gözaltına alındığı bildirildi.

Ayrıca Jandarma tarafından merkez Samanköy yolu üzerinde durdurulan 44 yaşındaki Memiş D.adlı şahsın üzerinde de 1 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ile 10 merminin ele geçirildiği, bu şahsın gönderildiği adliyece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız