SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Şok Denetim

0
Güncellendi - 2018-10-12 22:56:11
Jandarmadan Şok Denetim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından 376 personelin katılımıyla yollarda ve umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Denetimlere ilişkin olarak Valilik'ten şu bilgi verildi:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde emniyet ve asayiş hizmetleri kapsamında; milli güvenlik ve kamu düzeninin, genel sağlık ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, , aranan şahısların takibi ve yakalanması taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyanın tespiti ve bölgede meydana gelebilecek her türlü asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suç delillerinin tespiti ve el konulması, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve huzur ve güven ortamının devamını tesis etmek maksadıyla “(ŞOK) Yol Kontrol ve Araması ve Umuma Açık Yerlerin Kontrolü Uygulaması.” faaliyeti icra edilmiştir.

Uygulama neticesinde; (2.037) şahıs sorgulanmış, (874) araç ve (102) umuma açık yer kontrol edilmiştir. Yapılan sorgulama ve kontroller sonucu (3) şahıs yakalanmış, (16) araca (5.548) Tl. cezai müeyyide uygulanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Daha sıklıkla yapılmasını ümit ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla