SON DAKİKA
SON DEPREMLER

128 Kilo Esrar Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2016-06-28 20:04:45
128 Kilo Esrar Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ve jandarma operasyonlarında yaklaşık 128 kilo esrar, uyarıcı hap, ruhsatsız silah ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 121 kilo 230 gram toz ve kubar esrar ile 586 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirdi. Jandarma da 6.5 kilo esrar ele geçirdi.

EMNİYET'İN OPERASYONU..

Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde operasyonları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

20-24/06/2016 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 119 kilo 790 gram kubar esrar maddesi ve 1 kilo 440 gram toz esrar maddesi, 586 adet uyuşturucu veya uyarıcı ecstasy hap ele geçirilmiş olup, olaylarla ilgili 2 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan yasal işlem yapılarak hazırlanan tahkikat evrakı ile sevk edildikleri Adli Makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmişlerdir."

JANDARMA'NIN OPERASYONLARI..

MALATYA GENELİNDE ÇALIŞMA YAPAN JANDARMA EKİPLERİ, 6 KİLO 500 GRAM KUBAR ESRAR, 4 BİN 360 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA, 23 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRDİ. (İHA/MALATYA-İHA)

Bu arada, Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda da son 1 hafta içerisinde 6 kilo 500 gram kubar esrar, 23 kök esrar hammaddesi olan hint keneviri ile 4 bin 360 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Jandarma operasyonlarıyla ilgili açıklamada, çalışmalarda ayrıca 1 ruhsatsız tabancanın ele geçtiği, 7 bin 524 kişinin sorgulandığı, 28 aranan şahsın yakalandığı, trafik timleri tarafından 5 bin 046 aracın denetlendiği, 131 araca ceza kesildiği, 35 aracın trafikten men edildiği belirtildi.

Bülten- malatyahaber.com

esrar1

hap1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent ÖZDEMİR (7 yıl önce)
    Zamanımızın en büyük savaşı olan uyuşturucuyla mücadelede topyekün ve birlikte yapılması gereken duyarlılık ve sorumluluğun için her daim bilincinde olmalıyız.Emeği geçen kamu görevlilerine teşekkürler....
    0
    0
    Yanıtla