SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmaya Göre Katil Zanlısı..

A- A+ PAYLAŞ

4 aylık evli çiftten 23 yaşındaki kadının evinde ölü, 24 yaşındaki kocanın da ağır yaralı olarak ev yanında bulunması olayı ile ilgili jandarmadan yapılan açıklamada, genç kadının katil zanlısının yaralı koca olduğu iddiası yeraldı.

4 ay önce Adıyaman’da evlendikleri, olaydan 3 gün önce Hanımınçiftliği Beldesi Hanbey Mahallesi’nde bir ev kiralayarak buraya yerleştikleri belirtilen Zincirkıran çiftinden Abuzer Zincirkıran’ın, Perşembe sabaha karşı 01.30 sıralarında evlerinin yakınında geçmekte olan yolda aşırı kan kaybetmiş halde bıçakla yaralanmış olarak bulunduğu, yoldan geçen vatandaşlar tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı, durumunun ağır olması nedeniyle ifadesinin alınamadığı belirtildi. Jandarma açıklamasında, olayın Perşembe sabahı 08.15’de jandarmaya iletildiği, bunun üzerine evde yapılan incelemede, şahsın eşi Gafure Zincirkıran’ın da boğazı kesilmek suretiyle öldürülmüş olarak bulunduğu bildirildi.

İlk etapta, Zincirkıran çiftinin dışarıdan yapılan bir saldırının kurbanı oldukları iddiaları ağır basarken, jandarma yapılan soruşturmada yaralı Abuzer Zincirkıran’ın psikolojik tedavi gördüğünün ve ilaç kullandığını, maddi sıkıntıda olduğunun, ailesiyle de sorunlarının bulunduğunun saptandığını belirttikten sonra, genç kadının katil zanlısı olarak eşi Abuzer Zincirkıran’ı gösterdi. Şahsın tedavisinin devam ettiği, bilincinin kapalı olması nedeniyle olayın nasıl meydana geldiğinin anlaşılamadığı, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız