SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmaya Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-06-15 03:46:40
Jandarmaya Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Jandarma Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek  kuruluş yıldönümünü kutladı.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz tarafından karşılanan Vali Toprak Şeref Kıtasını ve karşılamaya katılan Jandarma personelini selamladıktan sonra Komutanlık binası önünde Şeref Kıtası ve Personel ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Vali Toprak daha sonra Komutanlık katında Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Toprak, “178 yıllık köklü bir geçmişe, ülke geneline yayılmış teşkilat ve kadro yapısına sahip Jandarmamız bu uzun süreç içerisinde çağın gereklerine uygun olarak bünyesinde çalışmalarını her geçen gün arttırarak görev alanları ile ilgili konularda ihtisaslaşmasını ve başarılı çalışmalarını sürdürmekle birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canları seve seve vermekte, şehit olmakta, uzuvlarını kaybederek gazi olmaktadırlar.

Bu vesile geçtiğimiz günlerde şehit verdiğimiz hemşerimiz ve ülkemizin ilk kadın İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Songül Yakut’u bir kez daha rahmetle anarken tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize de huzurlu ve mutlu ömürler dilerim.” dedi.

Albay Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yılmaz, Vali Toprak’ın emir ve talimatları ile birlikte kendilerine vermiş olduğu güven ve destek ile erinden en üst rütbedeki subayına kadar Malatya İl Jandarma Komutanlığı personeli olarak görev yapmaktan onur duyduklarını ifade ederek, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve sürdüreceklerini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız