SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Japonya'dan Heyet Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:56:47
Japonya'dan Heyet Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da bulunduğu toplantıda konuşan Vali Saran, “Malatya, 10 Haziran ile 17 Haziran günleri arasında, Japonya’dan önemli bir heyeti ağırlayacak. Bu ülkeden seyahat acenteleri sahipleri, tur operatörleri, Japon medyası ve turizm yazarlarından oluşan 18 kişilik bir heyet gelecek. Malatya ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri gezecekler.” dedi.

Japon heyetinin Malatya’ya gelmesinin tanıtım açısından önemli olduğunu söyleyen Vali Saran, “ Geçen yıl bizim yaptığımız bir seyahatin sonucu olarak ilimize yapılacak ziyaret, Malatya’nın tanıtılması açısından önemli bir adım olacak. Malatya, kültür ve turizm potansiyeli olarak da önem taşıyan bir il. Malatya’nın bu yönü uzun süre gizli kaldı. Her şeyden önce Nemrut gibi bir dünya mirasının hemen yanı başımızda bulunuyor olması ve Nemrut’agiden yolun Malatya’dan geçiyor olması önemli bir çekim noktası oluşturuyor. Nemrut yolu ile ilgili ciddi çalışmalar yaptık. Toplamda 8 kilometre civarında bir kısaltma yaptık. Karayollarının devam eden çalışmaları tamamlandığında 3 kilometre daha kısalacak. “ ifadelerini kullandı.

Japonya’dan gelecek heyetin uçak biletlerinin Türk Hava Yolları (THY) tarafından karşılanacağını söyleyen Vali Saran, konaklama giderlerinin ise Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından sağlanacağını ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarının olacağını belirtti.

“İyi Bir Şekilde Ağırlayacağız”

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise konuşmasında, “Gelecek heyet, Japon turizmine rehberlik yapan bir konumda. Japon turistler genellikle tarihi ve turistik gezilere önem veriyorlar. Önümüzdeki hafta misafirlerimizi ağırlayarak Malatya’nın turizm imkânlarını göstereceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız