SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jevtic İle Başka Kulüpler de İlgileniyor

0
Güncellendi - 2018-06-12 18:35:19
Jevtic İle Başka Kulüpler de İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Lech Poznan takımında forma giyen Darko Jevtic'e talip olduğu iddia edildi.

  On numara pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve sol kanatta da görev yapabilen 25 yaşındaki oyuncu için Türk kulüpleri sıraya girdi.

  Basel ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan İsviçreli futbolcu, geçen sezon Lech Poznan formasıyla 24 karşılaşmada 5 gol atıp, 7 asist yaptı.

  Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilen Darko Jevtic ile Evkur Yeni Malatyaspor'un yanı sıra Bursaspor, Antalyaspor, Alanyaspor ve Göztepe'de ilgileniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hakkı (5 yıl önce)
    demekki alamıyoruz ucuz olmaz isteyeni çoksa.
    0
    0
    Yanıtla