SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jimnastik Sporu Böyle mi Gelişecek?

0
Güncellendi - 2019-02-27 19:42:35
Jimnastik Sporu Böyle mi Gelişecek?
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu'daki tek jimnastik salonuna sahip olan Malatya'da, salondaki halının, minik sporcular için tehlike yaratan perişan hali tepkilere yolaçıyor.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Jimnastik Grup müsabakalarının yapıldığı, 23- 24 Mart tarihlerinde de ANALİG Jimnastik Yarı Final müsabakalarına ev sahipliği yapacak olan Malatya'da, Gençlik Merkezi'nin bir bölümünde yeralan jimnastik salonunun özel yapım halı zemini, 2-3 yıldır yoğun kullanım ve antrenmanlar nedeniyle çeşitli yerlerinden yırtıldı.

İlgili makamların durumdan haberdar edilmelerine rağmen, salonun artık jimnastik sporu için tehlike yaratan ve Malatya'ya da yakışmayan yıpranmış halıları bir türlü değiştirilmedi.

Malatya'da jimnastik sporuna ilginin yüksek olduğunu belirten aileler, çocuklarının yırtık halılarla kaplı zeminde bu sporu yapmalarından endişe duyduklarını belirterek, Malatya Valisi Aydın Baruş ile ildeki siyasilerin konuyla ilgilenerek, sorunu çözmelerini istediler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Geçtiğimiz günlerde yapılan ANALİG Jimnastik Grup müsabakalarında salon zemininin perişan hali

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet Sandal (5 yıl önce)
    10 yıldır var bu zemin.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (5 yıl önce)
    Malatya Milletvekillerinin bu haberi görmüş olmalarını umuyorum. Bu salon yıkılan eski stad ve yeni Battalgazi belediyesine yürüme mesafesinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Selahaddin Gürkan'ı salonu ziyaret etmesini ve zaten yıkılması düşünülen bu salon yıkılmadan önce yeni bir salonun yapılması için desteklerini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernek (5 yıl önce)
    UTANILACAK BIR DURUM MALATYA SPOR MÜDÜRÜNÜ HEMEN GÖREVDEN ALIN O SALONA KIM ILGILIYSE HEMEN EL ÇEKTIRIN BEN RESMI GÖRÜNCE BURASI YA SURIYE YA AFGANISTAN DEDIM YUH SIZLERE YUH YAZIKLAR OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (5 yıl önce)
    Geliştiğimizin ve refahın göstergesi. Malzeme çakma olursa böyle olur. 2-3 yılda bu hale gelmez gerçek jimnastik zemini.. Sorumlulardan hesap sorulmuyor, yandaşlara ihaleler veriliyor ve sonuç her yerde olduğu gibi aynı.
    0
    0
    Yanıtla