SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jimnastik ve Liseler Futbol..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen ve 3 gün süren Kulüpler arası Minikler ve Gençler Ritmik Jimnastik Yarışmaları sona erdi. Bu arada, Türkiye Liselerarası Futbol Yarı Final Malatya grubu maçları da tamamlandı.

JİMNASTİK YARIŞMALARI..
Jimnastik Federasyonu'nun 2006 yılı faaliyet programında yer alan Atatürk Spor Salonu'ndaki Kulüpler arası Minikler ve Gençler Ritmik Jimnastik Yarışmaları'na 18 kulüp katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda miniklerde Yasemin Bilgin (ODTÜ) birinci, Öykü Arslan (Çimentaş) ikinci, Dilara Üstündağ (Ankara Kartalspor) üçüncü oldu. Miniklerde takım sıralamasında ODTÜ Spor Kulübü, Ankara Kartalspor Kulübü ve Ankara Üniversitesi Spor Kulübü ilk 3 sırayı elde etti.

Gençlerde ise Pınar Akılveren (Muratpaşa Kulübü) birinci olurken, Burçin Neziroğlu (Çimentaş) ikinciliği, Görkem Yalçınkaya (Çimentaş) ise üçüncülüğü elde etti. Gençlerde takım sıralamasında Çimentaş Spor Kulübü birinci, Muratpaşa Spor Kulübü ikinci, Yenişehir Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ve kulüplere ödülleri verildi.

LİSELERARASI FUTBOL YARI FİNAL..
Malatya'da oynanan Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası yarı final maçları tamamlandı. Yarı final maçları sonunda İstanbul Hacı Bayraktar ve Ankara Gazi Lisesi, ilk 2 sırayı alıp Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılma hakkını elde etti.

İnönü Üniversitesi kampüsündeki çim sahada oynanan ve 4 gündür süren Liseler Arası Futbol yarı final maçlarına, İstanbul Hacı Bayraktar, Ankara Gazi, Trabzon Affan Kitapçıoğlu, Kayseri Fevzi Çakmak, Bursa Orhangazi, Kars Alparslan, Mardin Nusaybin ve Samsun Yeni Samsun Liseleri katıldı. Yapılan yarı final karşılaşmaları sonunda, İstanbul Hacı Bayraktar ve Ankara Gazi Lisesi, ilk 2 sırayı alıp Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılma hakkını elde etti.

Öte yandan, Türkiye Şampiyonası Finalleri'nin, 24-28 Mayıs tarihlerinde Sivas'ta yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız