SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jimnastik Yarışması Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:33
Jimnastik Yarışması Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Artistik Cimnastik Erkekler 1. Lig ve 2. Lig 2. Hafta ve 2. Etap Küçükler Kulüpler Yarışması, Malatya'da düzenlenen açılış töreniyle başladı. 

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Artistik Jimnastik Erkekler 1. Lig ve 2. Lig 2. Hafta ve 2. Etap Küçükler Kulüpler Yarışması kapsamında Malatya Cimnastik Spor Salonu'nda tören düzenlendi. 

Açılış töreninde konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bu tür bir salonun inşa edilmediğini kaydetti. 

Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Cimnastik Federasyonundan aldıkları güç ve destekle Malatya Cimnastik Salonu'nu 5 ay içerisinde eski halinden yeni haline dönüştürdüklerini kaydeden Fındıklı, salonu çok kısa bir süre içerisinde sporcuların hizmetine sunduklarını belirtti.

Fındıklı, Malatya Cimnastik Salonu'nda geleceğin cimnastikçilerinin ve olimpiyat sporcularının yetişmesini arzu ettiklerini de dile getirdi.Açılış töreninin ardından yarışmalara geçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız