SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jimnastikte 2 Sporcu Çeyrek Finalde

0
Güncellendi - 2018-03-20 00:28:56
Jimnastikte 2 Sporcu Çeyrek Finalde
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'dan Okul Sporları Jimnastik Küçükler, Minikler Kız ve Erkek Grup Müsabakalarına katılan sporculardan Eren Çetinkaya şampiyon, Berat Bingöl ise ikinci olarak çeyrek finale kaldılar.

  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2017-2018 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçükler, Minikler Kız ve Erkek Grup Müsabakaları Kayseri'de yapıldı. 26 İlden 442 sporcunun yarıştığı müsabakalarda Malatyalı sporculardan Eren Çetinkaya şampiyon, Berat Bingöl ise ikinci olarak çeyrek finale kalma başarısını gösterdi.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2017-2018 yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Cimnastik Küçükler- Minikler Kız - Erkek grup müsabakalarına Kayseri de yapıldı. 26 İlden 442 sporcunun yarıştığı müsabakalar sonunda Eren ÇETİNKAYA Grup Şampiyonu, Baran BERAT BINGÖL gurup 2. 'si olarak Çeyrek Finallere katılma hakkı kazandılar. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Kayseri'de yapılan, Okul Sporları Cimnastik Küçükler- Minikler Kız - Erkek grup müsabakalarında grup şampiyonu olan Eren ÇETİNKAYA, grup ikincisi olan Baran BERAT BINGÖL'e , antrenörümüz Metehan KARATAŞ'a ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" ifadelerine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız