SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Johanson Açıklamaları!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'la sözleşmesi devam etmesine rağmen, tatil için gittiği ülkesinden dönmeyen ve hazırlık çalışmalarına katılmayan İsveçli Sebastian Johanson'un durumu ile ilgili olarak Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın, bu oyuncunun takıma dönmeyeceğini söylediği belirtilirken, bir başka yönetici de Johanson için İsveç'ten bir takımın önerdiği bonservis ücretini yetersiz bulduklarını, artırım yapılması halinde satabileceklerini söyledi.

KARADAĞ AÇIKLAMALARI..
Ajansspor.com internet sitesinde, 'Malatyaspor Johanson ile yolları ayırdı' başlığıyla yayınlanan haberde, kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın, bu oyuncunun takıma bir daha dönmeyeceğini söylediği ve "Sebastian'ın takıma dönmesi için çok çaba sarfettik, ama Sebastian Danimarka'da bir kulüple idmanlara çıkıyor. Türkiye'ye dönmek istemiyor.. Kendisi bir daha Malatyaspor kulübüne dönmeyecek." dediği belirtildi.

Aynı haberde, Karadağ'ın kampa katılmayan Kaleci Bora konusunda da, "..Kendisi Malatyaspor'da oynamak istemiyor, bu yüzden çalışmalara katılmıyor. Biz Bora'ya gerekli olan uyarıyı yaptık. Sanırım o dikkate almadı. Bu durumda kendisine en ağır cezayı vereceğiz. Geçtiğimiz sezon kendisini Beşiktaş Kulübü istemişti, biz vermeyince Bora'nın aklı orada kaldı. Süper Lig'de oynamak istiyor. Zaten Ankaraspor, Bursaspor ve ismini açıklamak istemediğim diğer bir Süper Lig ekibi kendisine talip. Netice itibari ile o Malatyaspor'un oyuncusu, kararı biz veririz'' dediği ifade edildi.

MALATYA'DAKİ YÖNETİCİ İSE..
İhlas Haber Ajansı'na göre ise, Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Birer, Danimarka 1. Lig takımlarından Odense'nin Johanson için teklif ettiği bonservis ücretini kabul etmediklerini söyleyerek, istedikleri fiyatın verilmesi halinde Johanson'u satabileceklerini belirtti.

Danimarka 1. Lig takımlarından Odense ile antrenmana çıkan Johanson'un takımdan ayrılmak istediğini kendilerine bildirdiğini belirten Basın Sözcüsü Serkan Birer, Odense'nin Jahonson'u transfer etmek için önerdiği bonservis ücretini kabul etmediklerini, kendilerinin de Odense'den fiyat artırımı istediklerini ve artırım yapılması halinde Johanson'u Odense'ye vereceklerini söyledi.

Öte yandan, Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda altyapıdan denenmek üzere kampa götürülen Olcaytu'yu Teknik Direktör Metin Yıldız'ın beğendiği ve A Takım kadrosuna alacağı öğrenildi.

Denizlispor ile oynanan ve 3-1 kaybedilen hazırlık maçında Malatyaspor'un tek golünü kaydeden Olcaytu'nun Nevşehir kampına da götürüleceği bildirildi. 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenecek Kapadokya Cup Turnuvası'nda teknik direktör Metin Yıldız'ın PAF
takımından ve başka takımlardan gelecek genç futbolcuları da deneyeceği kaydedildi. Ayrıca, sakatlığı süren yeni transferlerden Mahmut Acar'ın takımla ayrı çalıştığı ve sakatlığının tedavisinin de sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız