SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Johanson ve Bora'sız..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 1. dönem hazırlık kampı başlarken, İsveçli oyuncusu Johanson (fotoğraftaki) ile kaleci Bora'nın katılmadıkları, bu futbolcuların sarı-kırmızılı kulüpte devam etmeye sıcak bakmadıkları öğrenildi. Bu arada, bazı ajanslarda Malatyaspor'un Galatasaray'ın gözden çıkardığı isimlerden Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı Orhan Ak ile ilgilendiği yolundaki haberler yeralırken, Teknik Direktör Metin Yıldız bu futbolcularla ilgilendiklerini doğruladı.

20 Temmuz'a kadar süreceği belirtilen 1. etap kamp çalışmalarını İzmit Kartepe Green Park Otel'de başlayan Malatyaspor'un, daha önce Malatya ve Malatyaspor'la ilgili ülkesinde yaptığı "olumsuz açıklamaları" basına yansıyan, gerek yönetim gerekse kendisi tarafından bunlar yalanlanan İsveçli oyuncusu Johanson'un kampa gelmediği öğrenildi. Malatyaspor'dan ayrılma isteğini yönetime ileten, geçtiğimiz günlerde de sorununun çözüldüğüne ilişkin haberler çıkan Kaleci Bora'nın sorununun çözülmediği, bu oyuncunun Malatyaspor'da kalmak istemediği, kampa katılmamasıyla ortaya çıktı.

TV Malatya'ya kampla ilgili bilgi veren Teknik Direktör Metin Yıldız, dün akşam toplandıklarını ve bu sabahtan itibaren çalışmalara başladıklarını, yabancı futbolcuların yanı sıra kaleci Bora'nın kampta olmadıklarını, çalışmaları 20 Temmuz'a kadar sürdüreceklerini söyledi. Oyuncuların durumunun iyi olduğunu belirten Yıldız, bazı gazetelerde kendisi kaynaklı olarak Malatyaspor'un Galatasaraylı Hasan Kabze, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı ile ilgilendiği şeklindeki haberleri de doğruladı.

Yıldız, "Biz istiyoruz. Bu ismi geçen futbolcuları tabi ki isteriz. Ama ekonomik şartlar, oyuncuların pozisyonu, yönetimin yaklaşımı bütün bunlar birlikte değerlendirmeleri. Biz fikirlerimizi yönetime aktarıyoruz. Onlar da o doğrultuda hareket ediyor. Tabi işin ekonomik tarafı var."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız