SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Johansson Bulunursa Konuşulacak!

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor'da, İsveçli futbolcu Sebastian Johansson'un Malatya ve Malatyaspor'la ilgili açıklamaları tepkiyle karşılandı.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Sözcüsü Serkan Birer, sözleşmesi devam eden futbolcuları Johansson'un ülkesindeki bir gazeteye verdiği demeçte Türkiye ve Malatya hakkında olumsuz ifadeler kullandığı yönünde iddialar üzerine futbolcuyla temasa geçmeye çalıştıklarını belirterek, ''Ancak, tüm çabalarımıza rağmen kendisine ulaşamadık. Demecinde, Malatya'da bir süre önce işlenen yayınevi cinayetini anlatan ve Türkiye'nin güvensiz bir yer olduğunu savunan futbolcu ile yapacağımız görüşmenin ardından gereken yapılacaktır. Her şeye rağmen Johansson'un böyle bir açıklama yapmış olabileceğine ihtimal vermiyoruz'' dedi.

Futbolcunun yayınevi cinayeti olayından çok etkilendiğini anlatan Birer, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bazı yayın organlarında Malatyasporlu futbolcu Sebastian Johonsson ile ilgili çıkan haber doğruluğu kanıtlanmamış olsa bile bizi fevkalade üzmüştür. Malatya'da bir süre önce tüm Türkiye'yi ve bizi derinden üzen yayınevi cinayeti kesinlikle tasvip edilemez. Bu olayın Malatyaspor kulübü ile de bir ilgisi yok. Ancak futbolcumuzun o dönem bu olaydan rahatsız olduğu, sıkıntılı bir dönem
geçirdiğini biliyorduk. Kendisiyle konuşmalarda bu olayın kesinlikle Malatya ve Malatyalılarla alakalı olmadığını aktarmıştık. Kendisi de tedirginliğini devam ettirse bile Malatyasporla alakası olmadığını biliyordu. Biz yapmış olduğu açıklamayla ilgili irtibata geçmek istedik. Ancak Sebastian'ın tatilde olmasından dolayı ulaşamadık. Hafta içinde kendisine ulaşmayı planladığımız futbolcudan böyle bir açıklama yapıp yapmadığı yönünde bilgi alacağız. Böyle bir açıklama yapmışsa Malatyaspor Yönetim Kurulu olarak biz de gerekeni yapacağız.''

Sebastian Johansson'un verdiği demeçte paraların ödenmediği yönünde iddiaların olduğunu ifade eden Birer, sözlerine şöyle devam etti:

''Sebastian'ın, Malatyaspor Kulübü'nden sadece Haziran ayı maaşı olan 6 bin euro haricinde herhangi bir alacağı bulunmamaktadır. Bu 6 bin euro da Haziran sonuna kadar ödenmesi gereken borçtur. Onun haricinde futbolcumuza ne maaş ne de pirim gibi herhangi bir borcumuz yok."

Diğer yandan, Malatyaspor'la sözleşmesi sona eren Atilla Birlik ile yöneticilerin masaya oturduğu ve büyük oranda anlaşıldığı bildirildi. Bugün veya yarın Atilla konusunun netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada, Almanya ve Belçika'dan gelen 3 gurbetçi ile de görüşüldüğü belirtilirken, 2'si ile kesin anlaşmaya varılacağı vurgulandı.

Sarı-kırmızılı takım bugüne kadar iç tranferde Serdar ve Alper ile kaleci Emrah, dış tranferde ise İstanbulspor'dan Mustafa Sert, Marmaris Belediyespor'dan Olcay, Darıca Gençlerbirliği'nden Emre ve İzmirspor'dan Muammer ile anlaşmış, Sivasspor'dan İsmail ile de ön anlaşma yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız