SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Johansson'dan Mektup Var

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un ülkesindeki bir yayın organındaki haberde yeralan ifadeleri nedeniyle tepki toplayan futbolcusu Sebastian Johansson, kulüp başkanı Haşim Karadağ'a gönderdiği mektupta, yazılanların "kesinlikle doğru olmadığını", yanlış anlaşılmaktan kaynaklandığını ifade etti.

Malatyaspor'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Johansson, kulüp başkanı Karadağ'a gönderdiği 19 Haziran tarihli mektubunda şöyle dedi:

"İsveç gazetesinde birkaç gün önce yayımlanan bir haber yüzünden size bu mektubu yazıyorum.

Gazetede yazılanlar kesinlikle doğru değildir, ancak yanlış anlaşılmaktan kaynaklanmaktadır.

Türkiye veya Malatya'da kendimi hiç tehlikede hissetmedim. Aslında tam tersi geçerlidir. Malatya'da yaşayan insanlar kadar daha önce dost canlısı insanlar tanımamıştım. Malatyaspor'da oynarken çok güzel bir 2 yıl geçirdim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım, her zaman hoşgörüyle karşılandım ve taraftarlardan büyük destek gördüm.

Bunun için teşekkür ediyorum. Malatya'da yaşayan ve kulüpte çalışan incanları her zaman dost olarak gördüm ve ilişkimizi bozmak için kesinlikle kötü bir şey söylemedim. Bu yanlış anlama için çok üzgünüm ve özür dilemek istiyorum. Bir kez daha belirtmek isterim ki, klübünüzdeki veya şehrinizdeki insanlarla olan ilişkimi bozacak herhangi birşey kesinlikle yapmam.

Çok teşekkürler.
Arkadaşınız
Sebastian Johansson"

TARTIŞMA KONUSU HABER..
İhlas Haber Ajansı'nın, 16 Haziran Cumartesi günü Stockholm mahreçli olarak servise koyduğu ve Malatya'da yankı uyandıran haberin bir bölümü şöyleydi:

"..İsveç'in Punk.SE gazetesine açıklamada bulunan İsveçli futbolcu Johansson, İsveç'e dönmek istediğini belirterek, "Malatyaspor'da futbolcu maaşları bilinçli olarak ödenmiyor. Üstelik Türkiye güvensiz bir yer. Daha birkaç ay önce Malatya'da iğrenç şekilde Hristiyanlar boğazları kesilerek öldürüldü. Ayrıca yolda yürürken her an her yerde bomba patlayabilir. Türkiye'de ve Malatya'da kendimi rahat hissetmiyorum. İsveç'e dönmek istiyorum, önümüzdeki aylarda İsveç'e gelerek kendime kulüp arayacağım. Birkaç kulüple temas halindeyim" dedi.

Malatyaspor'dan ayrılmak istediğini tekrarlayan Johansson, "Buradan ayrılmak istememin birçok nedeni var. Burası güvensiz bir yer, tekrar ediyorum. Malatyaspor'da bilinçli olarak maaşlar ödenmiyor. Ayrıca Türkiye'de ve Malatya'da rahat değilim" ifadelerini kullandı.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız