SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Judo Şampiyonası Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen okullar arası yıldızlar ve gençler Judo il birinciliği şampiyonası sona erdi.

Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen yıldızlar Judo il birinciliği şampiyonası sonunda kilolarında birinci olan sporcular şunlar:

* Kızlarda artı 57 kilo Sıla Yıldırım, 48 kilo Büşranur Tanyeri ve 57 kilo Beyza Betül Sarıgül,

* Erkeklerde 34 kilo Furkan Burak Abacı, 34 kilo Ercan Somun, 42 kilo Beytullah Kaya, 46 kilo Ali Burak Aslan, 50 kilo Umut Gazihan Yalçın, 55 kilo Seyfullah Yakar ve 60 kilo Nuhat Harun Özyürek.

Yıldızlar Judo il birinciliği şampiyonasında birinci olan sporcu öğrenciler, Manisa'da 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Malatya'yı temsil edecekler.

* Genç kızlarda kilolarında birinci olan sporcu öğrenciler şunlar:
48 kilo Senem Polatdemir, 52 kilo Necla Zeybel, 57 kilo Berivan Dizmen ve 63 kilo Kübra Yalçın.

* Genç erkekler: Artı 90 kilo Remzi Bölükbaşı, 50 kilo Fatih Batar, 55 kilo Oğuzhan Küçüker, 60 kilo Ebubekir Karadeniz, 66 kilo Samet Karakuş, 73 kilo Yunus Emre Tatar, 81 kilo Ersin Yiğit ve 90 kilo Batuhan Boran.

Gençler Judo il birinciliği şampiyonasında kilolarında birinci olan sporcu öğrencilerin Burdur'da 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Malatya'yı temsil edecekler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız