SON DAKİKA
SON DEPREMLER

K.Erciyes Otobüsüne Saldırı!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Malatyaspor ile yapacağı maç için Malatya'ya gelirken, takım otobüsü taşlı saldırıya uğradı.

Malatyaspor ile Pazar günü İnönü Stadı'nda karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor karayolu ile Malatya'ya geldi. Mavi-siyahlı takımı getiren otobüs Beylerderesi mevkiinde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Takım otobüsü polis ve jandarma eskortuyla kamp yapacağı otele getirildi. Şans eseri saldırıda yaralanan olmazken, takım otobüsünde maddi hasar meydana geldi. Saldırının şokunu atlatamayan takım oyuncuları herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor takım oyuncusu Evren Turhan, iki takım içinde zorlu bir karşılaşma olacağını söyledi. Turhan, iki takımında kazanmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Takımım ve Malatyaspor adına böyle bir karşılaşma oynamayı istemezdim. İsteyen ve mücadele eden takım kazansın. Malatyaspor'unda ekmeğini yedim ve yıllarca oynadım. Malatyaspor'un da bu halde olmasını istemezdim. Artık bu duruma getirenler utansın. Hem kardeşim burada oynuyor, eşimin de Malatyalı olmasından dolayı ben de üzülüyorum. Biz, profesyonel oyuncularız, inşallah centilmence güzel bir maç olur. Moral açısından biz daha iyi durumdayız. Malatyaspor da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Tabi onların da son şansı. Bizim bir şansımız daha var. Yenemiyorsak bile en azından beraberlik bizim için iyidir. İnşallah güzel bir mücadele olur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız