SON DAKİKA
SON DEPREMLER

K.Erciyes PTT 1. Ligden Düştü

0
Güncellendi - 2016-05-01 04:06:39
K.Erciyes PTT 1. Ligden Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Erciyesspor, ligin bitimine 2 hafta kala, Spor Toto 2. Lig'e düştü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Ligin 32. haftasında 27 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, bu skorla Spor Toto 2. Lig'e düşen ilk takım oldu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalarak Spor Toto 2. Lig’e düştü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Her şeyi dışarıda söyledim. Öncelikle çok üzgünüz, keşke böyle olmasaydı. İstatistik olarak baktığınız zaman ikinci devrede 1 maç kazandığı, en az gol atan bir takımın düşmesi gerekiyordu. Hepsini kutlaması gerekiyor diyeceğim ama ortada bir başarı yok. Bu maçlar neden aynı saatte oynanmadığı ile ilgili düşüncem vardı. Ortada bir adaletsizlik var. Bahanemiz yok, istatistiksel olarak zaten düşmeyi hak etmişiz” dedi.

Karafırtınalar, “Mazeret yok ama bu hakemin inanılmaz taraflı maç yönetmesi, verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yediğimiz goller var sadece bu maç için değil. Keşke bunları yaşamasaydık” ifadelerini kullandı.

PTT 1. Ligden toplam 3 takım bir alt lige düşecek. Kayseri Erciyes dışında düşecek 2 takım, kalan 2 hafta oynanacak maçlarda belirlenecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • derebeyi (7 yıl önce)
    çok iyi oldu. bir şehirde iki takım olmamalı. darısı 1461 in başına
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyleri (7 yıl önce)
    iyi oldu kayseriye 2 takım fazla destekleri yok çünkü
    0
    0
    Yanıtla